Paarden en pony's

 Talina -  Merrie


       

Taline is een grote schimmel merrie, ze is 20 jaar oud en heeft de laatste jaren vooral mooie veulens gefokt. Ze komt uit het Z-dressuur en dat maakt haar een super leerpaard voor de lessen, naast de lessen word ze ook ingezet met de buitenritten.

Talita houd ervan om lekker gepoetst te worden en ze is dol op broekjes en snoepjes.

 Zense -  Merrie

Zense is een 16 jarige merrie, ze houd van buitenritten en draait niet om voor een sprongetje. Ze word ingezet in de dressuurlessen en vind het heel leuk om de springlessen mee te doen. Zenze kan ook mee op buitenrit, dit vind ze heerlijk.

 

Deze dame zal in de dressuur/springlessen ingezet worden. En mensen laten genieten tijdens de buitenritjes word ook haar bijdrage.

 

Astrix -  Ruin                     

    

 

Astrix is onze 8 jarige spaanse ruin. Hij is een echte all-rounder. Hij vind een buitenrit heel leuk en het deelnemen aan de lessen doet hij ook heel goed. Hij heeft zijn eerste sprong al gemaakt en dit pakt hij super op. Astrix vind vooral paardensnoepjes erg lekker en probeert ze dan ook graag uit je jaszak te pakken.

 

 

 


  

Pepper - ruin

Pepper is een kleine tinker ruin, hij word in de kinderlessen gebruikt maar vind buitenritten ook heel leuk! Hij houd van knuffelen en vind het heerlijk om lekker gepoetst te worden. Pepper is soms nog een beetje ondeugend, maar het is een hele lieve pony waardoor je daar al snel om kan lachen. 


 


 

 


 


Sam -  Ruin                                                                     

       

 

Sam is een leuke ruin die veel dressuur oefeningen kent. Hij word gebruikt in de dressuur lessen en is daar een fijn paard waar je veel van kan leren. Ook maakt hij met de springlessen een klein sprongetje wat hij erg leuk vind.  

 

 

 

 

 


 

 


 

Chevalin - Merrie        

  


Chevalin is een vrolijke pony merrie met veel pit. Ze houd heel erg van springen en laat dan graag zien dat ze het allemaal kan. Ook de buitenritten vind ze heel leuk om te doen.


 


 

 


Trico -  Ruin                

 

Trico is vrolijke lieve ruin die gek is op knuffelen, Hij ontdekt graag nieuwe dingen en houd ervan om heerlijk vertroeteld te worden. Hij is voorwaarts met rijden en altijd zeer enthousiast. Hij word veel gebruikt voor de buitenritten en is dan altijd heerlijk in zijn element, ook word hij ingezet bij de manege lessen wat hij heel leuk vind.

 


 

 


 


 

 


 


 

 


 


 

Paddy - merrie

 

 Paddy is een haflinger merrie loopt graag mee in de kinderlessen en is hier heel braaf. Voor de buitenritten word ze ook vaak gebruikt, dit vind ze heel leuk om te doen. Een sprongetje maken doet ze ook goed. 


 


 

Spikkel - merrie

Spikkel is een mooie, jonge appaloosa merrie. Ze is lief, vrolijk en nieuwsgierig maar moet nog veel leren. Ze loopt in de lessen mee maar het liefst wil ze elke dag een buitenrit. Vaak is ze daar gidspaard en dit doet ze super goed!

 

Abanto - Hengst 

 

Abanto is een hele mooie Spaanse hengst. Het is een echt knuffeldier en vind het heerlijk om in de spotlight te staan. Ook houd hij er erg van om te sjansen met de merries. Hij is begonnen met dressuur wedstrijden samen met Linda Ossenblok, ze doen het super goed en ze genieten beide heel erg.

 

 

Indzi - Merrie

 

Indzi is een merrie die vooral van eten houd, ze loopt mee met de lessen en maakt af en toe een sprongetje maar vooral de buitenritten vind ze leuk. Indzi word bitloos gereden en vind het dus heerlijk om onderweg wat hapjes gras te nemen.

 

 

Pursey - Merrie

 

Pursey is een merrie met veel pit. Ze is in het verleden uitgebracht in de dressuur en loopt nu mee in de kinderlessen. Af en toe gaat ze mee op rit maar zelf vind ze het springen het leukst, dit doet ze ook onwijs goed!Sien - Merrie

 

Sien is een brave merrie op leeftijd, ze loopt zo nu en dan nog een lesje voor de beginnende ruiter maar geniet zelf het meest van de buitenritten. Ook vind ze het heerlijk om lekker gepoetst en geaaid te worden. En die paardensnoepjes mogen er ook graag zijn.

Black Beauty - Merrie
Black beauty is een prachtige merrie, ze loopt mee in de lessen en vind het heerlijk om mee te gaan met de buitenritten. Ze geniet heel erg van aandacht, word graag lekker gepoetst en houd van paardensnoepjes