Trico... onze nieuwe aanwinst!

on donderdag, 29 August 2019.

Trico... onze nieuwe aanwinst!

Trico is onze nieuwe aanwinst! Hij is een lieve ruin die het goed doet in de lessen en met de buitenritten. We gaan Trico ook met mensen met een beperking in de lessen zetten.

Springlessen

on donderdag, 29 August 2019.

De springlessen zijn altijd de eerste vrijdag van de maand.

Wil je hier ook aan mee doen ? Geef je dan op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  
 

We zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen komen helpen bij de lessen met mensen met een beperking!

on donderdag, 27 July 2017.

 

Sjerstin de Vries

Geen belemmering in werk en sport

Wekelijks rijden er 85 mensen met een beperking of een paard of pony bij Stal Ermelo. Ook werken er van maandag tot vrijdag acht mensen met een lichte verstandelijke beperking tussen de paarden. Sjerstin de Vries, die vanaf haar geboorte haar rechterhand mist, is eigenaresse van de stal. In 1997 is ze in de Nederlandse Selectie van de Paralympics gekomen en heeft aan verschillende NK's, EK's en WK's deelgenomen. Ze is in bezit van verschillende instructiediploma's. Het is Sjerstins passie om te laten zien dat een beperking geen belemmering hoeft te zijn in werk en sport. Kijk ook op www.facebook.com/stalermelo.


Heb jij een beperking en of ken jij iemand met een beperking die vrijwilligerswerk doet? Doe dan een aanvraag bij het DELA goededoelenfonds voor financiële ondersteuning. Meer info? Ga naar delafonds.nl

Het gaat goed met de wedstrijd paarden van Stal Ermelo

on vrijdag, 08 August 2014. Posted in Paarden

De combinaties Anne-Lynn & Hombre SE, Linda & Bertus SE, Cindy & Magic SE, Jennifer & Impossible SE, Linda & Abanto SE, Jennifer & Vayen SE, Rosanne & Magic SE, Jennifer & Gaudi SE en Heleen & Tank SE rijden op de wedstrijden zowel met dressuur als springen. Ze trainen fanatiek en met veel plezier. De combinaties nemen winstpunten/prijzen mee naar huis. We zijn super trots!

 

  Oogstfeest 2019

on donderdag, 20 August 2015.

Ook dit jaar was Stal Ermelo weer te vinden op het oogstfeest met verschillende paarden en pony's.

Het was weer een geslaagde dag!!

Via deze weg willen wij de vrijwilligers die dag hartelijk bedanken voor hun inzet! Zonder jullie had het niet gekund!