Buitenrit

Stal Ermelo ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied de Veluwe. In dit natuurgebied liggen kilometers aan mooie ruiterpaden aangelegd door onder andere gemeente Putten, Ermelo, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten. Dit alles om de paarden- en natuurliefhebbers, te laten genieten van deze mooie uitgestrekte bossen en mooie (bloeiende) heidevelden.

De Veluwe staat landelijk bekend om zijn prachtige bossen, schaapkuddes, zachte stromende beken en de vele mooie heidevelden. Verder is heel goed mogelijk dat u tijdens een buitenrit in de bossen herten, reeën en wilde zwijnen tegen kunt komen!

Regelmatig maken ook groepen vanaf Stal Ermelo een buitenrit naar de mooie plekjes van de Veluwe. Dit gebeurt altijd onder leiding van een verantwoordelijke Gids die de paarden, pony's en de ruiterroutes zeer goed kent. 

Het maken van buitenritten is niet aan een seizoen gebonden. Het is mogelijk om in alle jaargetijden bij ons een buitenrit te maken.

 

 

                

 

Buitenrit boeken!

Het is dus mogelijk om op onze paarden en pony's een buitenrit te maken tot maximaal 10 personen. Dit gebeurt altijd onder begeleiding van onze medewerker(s) die als gids dient.

Het maken van een buitenrit is  niet aan een leeftijd gebonden en kan dus door zowel kinderen als volwassenen worden uitgevoerd. 

De duur en intensiteit van de rit is altijd bespreekbaar.  We hebben zowel voor echte beginners als voor de gevorderde ruiters geschikte paarden en pony's en diverse routes.

Ons motto is om zowel ruiter als paard en/of pony een zeer ontspannen en leuke buitenrit te bezorgen die nog lang zal bijblijven.

Zondags zijn wij gesloten.

 

Buitenrit reserveren!

Om het je nog makkelijk te maken kan je online je buitenrit bij ons reserveren! Na het vullen van het formulier nemen wij spoedig contact met u op. 

 

 

Klik hier om een buitenrit aan te vragen.

 

 

                 

 

Onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Kosten voor een buitenrit

De kosten voor een buitenrit bedragen €  27,50 per persoon. Hier bovenop komt eenmalig € 15,00 voor de gids die u met veel passie zal rondleiden tijdens de buitenrit.

 

 

Een buitenrit met je eigen paard

Wilt u ook met u eigen paard graag een buitenrit maken vanaf Stal Ermelo, en u vindt het prettig om onder leiding van een gids te gaan? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Nieuw bij Stal Ermelo een uitgebreide buitenrit maken inclusief een lunch bij restaurant "Boshuis Drie"

Stal Ermelo biedt u vanaf april 2017 de mogelijkheid om een circa 4 uur durende buitenrit te maken door de bossen van Ermelo naar restaurant "Boshuis Drie". Dit arrangement is inclusief een lunch bij het restaurant in de bossen net buiten Ermelo. 

De prijs voor dit arrangement is € 125,00 per persoon en is inclusief gids

Deze unieke buitenrit is mogelijk vanaf 4 tot maximaal 8 personen.

Voor meer informatie, prijzen en beschikbare data, bel Stal Ermelo 0341-560888 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .