Paarden en pony's

 


 


 

 

Lars - ruin

Lars is een lieve Wels ruin, hij rijdt mee met de kinderlessen en kan dan lekker ondeugend zijn. Hij vindt het geweldig wanneer hij mee mag doen met de springlessen en laat dan meteen zijn beste kant zien tussen de grote paarden.

[/column]

[/row]

Pepper - ruin

Pepper is een kleine tinker ruin, hij word in de kinderlessen gebruikt maar vindt buitenritten ook heel leuk! Hij houdt van knuffelen en vind het heerlijk om lekker gepoetst te worden. Pepper is soms nog een beetje ondeugend, maar het is een hele lieve pony waardoor je daar al snel om kan lachen. 


 


 

 


                 

 

 


 

 

 [/column]

 


Trico -  Ruin                

 

Trico is vrolijke lieve ruin die gek is op knuffelen, Hij ontdekt graag nieuwe dingen en houd ervan om heerlijk vertroeteld te worden. Hij is voorwaarts met rijden en altijd zeer enthousiast. Hij wordt veel gebruikt voor de buitenritten en is dan altijd heerlijk in zijn element, ook wordt hij ingezet bij de manege lessen wat hij heel leuk vind.

 


Paddy - merrie

 

 Paddy is een haflinger merrie loopt graag mee in de kinderlessen en is hier heel braaf. Voor de buitenritten word ze ook vaak gebruikt, dit vindt ze heel leuk om te doen. Een sprongetje maken doet ze ook goed. 

 


Spikkel - merrie

Spikkel is een mooie, jonge Appaloosa merrie. Ze is lief, vrolijk en nieuwsgierig maar moet nog veel leren. Ze loopt in de lessen mee maar het liefst wil ze elke dag een buitenrit. Vaak is ze daar gidspaard en dit doet ze super goed!

 


Abanto - Hengst 

 

Abanto is een hele mooie Spaanse hengst. Het is een echt knuffeldier en vindt het heerlijk om in de spotlight te staan. Ook houdt hij er erg van om te sjansen met de merries. Hij is begonnen met dressuur wedstrijden samen met Linda Ossenblok, ze doen het super goed en ze genieten beide heel erg.

 


Indzi - Merrie

 

Indzi is een merrie die vooral van eten houdt, ze loopt mee met de lessen en maakt af en toe een sprongetje maar vooral de buitenritten vindt ze leuk. Indzi wordt bitloos gereden en vind het dus heerlijk om onderweg wat hapjes gras te nemen.

 


 

 


Sien - Merrie

 

Sien is een brave merrie op leeftijd, ze loopt zo nu en dan nog een lesje voor de beginnende ruiter maar geniet zelf het meest van de buitenritten. Ook vindt ze het heerlijk om lekker gepoetst en geaaid te worden. En die paardensnoepjes mogen er ook graag zijn.

 


Black Beauty - Merrie
Black beauty is een prachtige merrie, ze loopt mee in de lessen en vindt het heerlijk om mee te gaan met de buitenritten. Ze geniet heel erg van aandacht, wordt graag lekker gepoetst en houdt van paardensnoepjes