Nieuwbouw voor stal Ermelo

on dinsdag, 19 november 2013. Posted in Bouw

November 2013

De voorbereidingen zijn in volle gang voor de nieuwbouw van stal Ermelo.

Nu de vergunningen allemaal rond zijn en de bouwtekeningen goedgekeurd, kan het spannende gedeelte van de bouw gaan beginnen! De afspraken met onder andere de aannemer zijn gemaakt en de exacte plaatsen en maten van waar de hal gaat komen zijn uitgezet. Zo weten de grondwerkers waar ze kunnen gaan graven.

 

Na veel werk achter de schermen zal er zeer binnenkort ook echt wat van de bouw zichtbaar gaan worden! Hiervoor moet een deel van de paddocks worden afgebroken. Voor de paarden veranderd er dus ook het een en ander.

Gelukkig beschikt stal Ermelo over genoeg weiland om de paarden te huisvesten dus met wat kleine aanpassingen komen de paarden niks tekort!

Hou onze site in de gaten, we zullen regelmatig wat updates plaatsen.

Ponykamp

on maandag, 31 July 2017.

foto van Stal Ermelo.

Hoihoi! 14 augustus tot en met 18 augustus organiseert Stal Ermelo een ponykamp voor alle leeftijden! We gaan veel verschillende activiteiten doen zoals buitenritten, springen, dressuur, spelletjes op het paard en nog veel meer! De kosten zijn €190 euro. Lijkt jou het ook leuk om mee te doen, meld je dan snel aan voor 20 juli bij Sjerstin, Jennifer of Anne-Lynn! Er kan ook opgegeven worden via fb van Stal Ermelo .Wij hopen op veel kinderen, om er een super leuk ponykamp van te maken! Delen word gewaardeerd.